Udskiftning af vinduer og døre

Udskiftning af vinduer og døre

Glarmesteren i Helsinge er certificeret i udskiftning af vinduer og døre

Glarmesteren i Helsinge nær Gribskov i Nordsjælland leverer og tilbyder udskiftning af vinduer og døre i såvel færdigmalet fyrretræ, træ-alu vinduer, mahogni og aluminium.

Vi hjælper gerne med at finde det produkt, der matcher de krav, De stiller til Deres nye vinduer og døre.

I forbindelse med udskiftning af vinduer og døre leverer vi fra producenter, der lever op til de strengeste krav til kvalitet og garantibestemmelser. Elementerne leveres i et utal af forskellige variationer.

Vinduer og døre i træ/alu leveres hovedsageligt fra landets førende leverandør, Velfac med færdig overfladebehandling og energiruder m/ varm-kant som standard.

Ønskes en udskiftning af vinduer og døre i fyrretræ leveres udelukkende i nordandsk deklareret kernetræ og kommer hovedsageligt fra fabrikken KPK Døre og Vinduer med færdig overfladebehandling og energiruder m/ varm-kant som standard.

Hård træs elementer – hovedsageligt mahogni – leveres som regel med olieret overflade behandling. På den måde bevarer man den flotte rød-brune farve træet er udstyret med fra naturens side.

Alle element typer leveres på specialmål hvis ønsket.

EnergispecialistKPK Velfac Vinduesmester

Vinduer og glasdøre

Kvalitetsbevidst glarmester med fair priser

Vælger De Glarmesteren i Helsinge ApS er De altid på den sikre side, ikke kun hvad angår valg af materialer, men også på den håndværksmæssige side.

Glarmesteren i Helsinge ApS er medlem af Glarmesterlauget i Danmark og dermed også af Glarmesterlaugets Garantiordning.

Denne garantiordning er – i al beskedenhed – landets bedste og mest omfattende håndværkergaranti og er dermed Deres garanti for veludført håndværk.

glarmesterlauget-graa

Vi støtter Knæk Cancer

knæk cancer 2023

Vi støtter Knæk Cancer

knæk cancer 2023

Kontakt os

I mange kombinationer

Aluminiumsdøre og – vinduer produceres i profilsystemer fra anerkendte leverandører. Dørpartier kan udføres som 1-fagsdøre, skyde/kipdøre, dobbeltdøre, trafikdøre eller automatiske skydedørspartier. Alt efter behov. Udskiftning af vinduer og døre kan udføres med utallige kombinationer af karm- og rammeprofiler. Facadepartier og glastage udføres altid i.h.t. den aktuelle opgave. Detailløsninger, feltstørrelser m.v. har indflydelse på valg af profildimensioner.

Profiludformning kan være rektangulære eller T-profiler. Der er mange muligheder for valg af udvendige profilkapper. Dør- og vindueselementer kan indbygges i facadepartierne. Glastage kan udføres med oplukkelige rammer til komfortventilation eller røgventilation.

Trænger du til en udskiftning af vinduer og døre eller en aluminium facade, er du velkommen til at kontakte os på telefon 45 79 30 10 eller skrive til os og indhente et uforpligtende tilbud.

Se eksempler på

Opgaver vi har løst

Har du en akut glasskade? Ring til ostlf: 48 79 30 10
+