Udskiftning af termoruder til energiruder

Udskiftning af termoruder til energiruder

Udskiftning af termoruder er en tillidssag

Hos Glarmesteren i Helsinge ApS er De sikret god kvalitet både på ruderne og på arbejdet.

Alle energiruder der er leveret af Glarmesteren i Helsinge ApS er fremstillet iht. Dansk Standard 1094.0 og er med 5 års GS garanti. Glarmesteren i Helsinge ApS er medlem af Glarmesterlauget i Danmark og dermed også af Glarmesterlaugets Garantiordning der – i al beskedenhed – er landets bedste håndværkergaranti. Se mere under fanen “Garanti“.
Det betyder noget for os at levere kvalitetsarbejde ved hver eneste opgave. Derfor kan du trygt regne med at din udskiftning af termoruder er et stykke glarmesterarbejde i absolut topkvalitet.

Energispecialist i termoruder

Hvorfor anbefaler vi energiruder fremfor termoruder?

Prisforskellen mellem gammeldags termoruder og de nyere energiruder er inden for de seneste år udlignet så der ikke er nogen forskel på de to produkter prismæssigt.

Dette bevirker at de ruder Glarmesteren i Helsinge ApS i dag sælger udelukkende er energiruder. Energiruderne gør, at man opnår en ganske betragtelig forbedring i isoleringsevnen – mere end en halvering af varmetabet på vinduesfladerne, til gavn for varmeøkonomien – og ikke at forglemme – miljøet i form af mindre Co2 udslip.

En ekstra sidegevinst som udskiftning af termoruder til energiruderne giver, er et væsentligt forbedret indeklima. Læs mere om energiruder på www.energivinduer.dk.

Man er inden for de sidste par år begyndt at energimærke energiruder, ligesom man kender det fra for eksempel hårde hvidevarer. Ruderne kan kun mærkes med A, B eller C, hvis de i gennemsnit (afhængig af om de er øst-, vest-, nord-, eller sydvendt) lukker mere solenergi ind end de afgiver rumvarme.

Vi bruger kun A-mærkede Energiruder

Glarmesteren i Helsinge ApS leverer KUN A mærkede energiruder. Får du lavet udskiftning af termoruder fra en ældre model, til A mærkede ruder, sparer du ganske enkelt penge på varmeregningen.

Når vi foretager udskiftning af termoruder, udskifter vi til enten 2- eller 3 lags energiruder. Hvilken energirude type afhænger af din bygning, og bliver vurderet fra sag til sag. Lad os klare udskiftning af vinduer hos dig.

Kvalitetsbevidst glarmester med fair priser

Vælger De Glarmesteren i Helsinge ApS er De altid på den sikre side, ikke kun hvad angår valg af materialer, men også på den håndværksmæssige side.

Glarmesteren i Helsinge ApS er medlem af Glarmesterlauget i Danmark og dermed også af Glarmesterlaugets Garantiordning.

Denne garantiordning er – i al beskedenhed – landets bedste og mest omfattende håndværkergaranti og er dermed Deres garanti for veludført håndværk.

glarmesterlauget-graa

Vi støtter Knæk Cancer

knæk cancer 2023

Vi støtter Knæk Cancer

knæk cancer 2023

Kontakt os

Få et tilbud på udskiftning af termoruder

Trænger din bolig eller bygning til udskiftning af termoruder, er du velkommen til at kontakte os på telefon 48 79 30 10. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på udskiftning af termoruder til energiruder, og vi kører ud i Gribskov og i hele Nordsjælland.

Se eksempler på

Opgaver vi har løst

Har du en akut glasskade? Ring til ostlf: 48 79 30 10
+